Hírek, aktualitások


2020 újdonságai

Új termékek jelentek meg!

Tovább a teljes cikkhez ›


Találkozó

Szakasz találkozó 2020 augusztus

Tovább a teljes cikkhez ›


GDPR

Adatkezelési Tájékoztató

Tovább a teljes cikkhez ›


Jergnyjan Sztyepan Mkrticsevics

A készítmények rák ellenes hatásai Jurmala 2014.10.17.

Tovább a teljes cikkhez ›


Alekszandrov Valerij Alekszandrovics

Üdvözlő beszéd Jurmala 2014.10.17.

Tovább a teljes cikkhez ›


Pinájev Roman Nyikolájevics

Megnyitó beszéd. 2014.10.17. Jurmala

Tovább a teljes cikkhez ›


Peptidekről most videó

A peptidek történetének és hatásmechanizmusának rövid összefoglalása.

Tovább a teljes cikkhez ›


Mezotel belsőleg videó

Dr.David Aminarovics Gorgiladze előadása

Tovább a teljes cikkhez ›


AMITABS és REVILINE

A legújabb termékek!

Tovább a teljes cikkhez ›


Terméktapasztalatok

Ebben a rovatban olyan emberek véleményét olvashatja, akik használták a termékeket és tapasztalatukat közzétették a világhálón.

Tovább a teljes cikkhez ›


Dr. Mangó Gabriella előadása

Néhány nappal ezelőtt egy rendez- vényen vettem részt, ahol szeren- csémre volt alkalmam meghallgatni Dr. Mangó Gabriellát. Elbűvölt a doktornő lenyűgözően kedves és közvetlen előadása. Fia izületi sérüléséről, peptidekkel való kezeléséről és csodálatos gyors gyógyulásáról számolt be. A doktornő volt olyan kedves és rendelkezésünkre bocsátotta az előadás teljes anyagát. Az anyag- ban található röntgen felvételek magukért beszélnek. Olvassátok el a cikket mert nagyon érdekes és tanúlságos!

Tovább a teljes cikkhez ›


Dokumentum tár

Itt olyan fontos dokumentumokat találtok meg, amelyekből tájékozódhattok példáúl az NPCRIZ rendszer működéséről, az MLM pontrendszerről és még sok minden másról.

Tovább a teljes cikkhez ›

Belépés a termékek megrendeléséhez:


E-mail cím:
Jelszó:
Felhasználó létrehozása
Elfelejtette jelszavát?

Khavinson professzor, a Szentpétervári Egyetem világhírű gerontológusa volt az a tudós, akinek a világon először sikerült természetes úton peptidet előállítania. Dr. Khavinson kiderítette, hogy a sérült molekulák csodálatos módon regenerálódhatnak. Ez a sejtgyógyítás az után jön létre, hogy a peptidek emlékeztetik a sérült sejteket, szöveteket az fake taschen kaufen egészséges molekulák szerkezetére. A kísérlet eredményeképpen létrehozta az úgynevezett "etalon peptid molekulákat" a különböző szövetek, mirigyek, szervek számára. A bioregulátor peptidek olyan anyagok, amelyek hatásos segítséget nyújtanak a szervek regenerálásában, az optimális működés elősegítésében. A molekulák miután bejutnak a szervezetbe, megtalálják a sérült szöveteket és informálják őket arról, hogy hogyan kell működniük. Vagyis, információt szállítanak. Miután a sejtek megkapják az emlékeztető információt, a szervezet rejtett energiái és gyógyító erői működésbe lépnek.

ankara ceza avukatı
ankara avukat

 

replica watches

 


 

 Varga Erika

életmód-, életviteli- és hormonegyensúly tanácsadó, testszerviz specialista

 replica rolex watches

Szeretnék segíteni

info@peptidinfo.hu

mindazoknak, akiknek az érdeklődését felkeltették a bioregulátorok. Mindenkinek az egyik legfontosabb értéke az egészsége, amit a lehető leghosszabb ideig meg kell őrízni. A megőrzés leghatásosabb eszköze a megelőzés vagy más replicas de bolsas szóval a prevenció. A peptid bioregulátorok kiválóan alkalmasak a megelőzésre és a kialakuló félben lévő betegségek kezelésére. Használatukhoz érdemes szakember tanácsát kérni, hogy elkerüljük a felesleges pénzkidobást és, hogy a választott terápia valóban használjon.

TERMÉKTAPASZTALATOK

Tisztelt Partnereink!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a honlapon közzétett árak a csak regisztrált felhasználókra érvényesek.

 A Rendelési feltételekről az MLM rendszer működéséről, az árakról,replica watches a tagok kedvezményeiről és egyéb fontos dolgokról a

DOKUMENTUMTÁR-ban

 tájékozódhat.

cheap club jerseys

 

Iratkozzon fel most hírlevelünkre!