Terméktapasztalatok

Ebben a rovatban olyan emberek véleményét olvashatja, akik használták a termékeket és tapasztalatukat közzétették a világhálón.

 

Terméktapasztalatok gyűjteménye

(Az összeállítás a személyiségi jogok és az adatvédelmi törvény figyelembevételével, a világhálón közzétett tapasztalatok gyűjtésével készült.)
 
 
Szív és érrendszer rendszer

70 éves, szívműtétre javasolt nő a szív-érrendszeri folyékony peptid 3 heti használata után könnyebb légzést érez, elmúlt a szívtájéki nyomás, nehéz érzet. Közérzete látványosan jobb, mindennapi terhelést jobban bírja, pánikérzete elmúlt.

Súlyos szívműtétem volt áprilisban (minden előzmény nélkül). Hogy mielőbb "talpra álljak" elkezdtem alkalmazni többek között a PK-01 és PK-03 folyékony peptideket, a Kalcil-T-t, a Cinszil-t. Következett az orvosi ellenőrzés ideje. A vizsgálatok után a kardiológus megállapította, hogy hihetetlenül orologi replica jól regenerálódik a szívem. Még ehhez egy mondat: Az utóbbi pár évben és most a műtét után nagyon nehezen tudtak vért venni, mert a vénáimat nem találták, vagy a sok szúrástól megkeményedett az érfal. Havonta vérvételre kell járnom, el lehet képzelni, hogy féltem a többszöri szúrástól. Meglepetésemre első szúrásra sikerült vért vennie az asszisztensnőnek és azt mondta, hogy egészen jó vénáim vannak, miért félek a vérvételtől. Tehát az erek itt is regenerálódnak.

60 éves hölgy tapasztalatai:
1. Magas vérnyomás és pulzus problémákra: PK-01+PK-03-ast használta és 1 hét alatt normalizálódott a pulzus és vérnyomás.
2. Az egész testen szétszórva megjelenő májfoltokra: PK-13+ Mezotel Beauty 2 hét alatt annyira halványodtak a májfoltok hogy szinte alig észrevehetőek.

70 év körüli idős ember tapasztalatai:
Magas vérnyomás, tüdő, és asztmatikus problémák, keringési probléma, hideg kéz láb: PK01+PK03 használatával 4 nap múlva már meleg volt a keze.

70 éves idős asszonynál jelentős javulást ért el a szív- és érrendszeri (PK-01), valamint a szemre való (PK-17) peptid. A szívszorulás, nehézségérzet két hét alatt hirtelen megszűnt, valamint a szemkeménység is.

 
Cukorszint

69 éves, idült inzulinos cukorbeteg nő inzulin melletti 13-16-os mért vércukorszint értéke, hasnyálmirigy folyékony peptid kétheti használata után 9-esre csökkent, és tartja is. Közérzete jobb lett. Szintén nála szövődményként kialakult leukémia vérvételi értéke, immunrendszeri folyékony peptid kétheti használata után 3000 értékkel kevesebbet mutat, közelít a normál felé.

A férjem cukor betegségére is nagyon jó a PK-7 folyékony peptid. Voltunk beméretni és azt mutatta ki a műszer, hogy nincs szüksége a 8000 Ft-os gyógyszerre és abba is hagyta, de azért izgultunk és minden nap mérjük és nem több a cukor érték. Most már a harmadik adagot kezdi el. Reméljük, gyógyszer mentesen lehet majd élni neki. Azért az étkezésre oda kell figyelni, gondolom. Nagyon nagy eredmény, mert a cukorra irt gyógyszer a vesét is károsítja. Ízületére is nagyon jó a PK-4 azóta nem gyullad neki be az ízülete. Tehát nagyon jók a termékek.

69 éves, több évtizede súlyos cukorbeteg néninél, akinél a betegség erős hangulathullámzásokkal és idegrohamokkal is járt, a hasnyálmirigy folyékony peptid használatakor már a MÁSODIK NAPON nagy vércukorszint csökkenés jelentkezett. Utána erős ingadozás volt rá jellemző, majd 1 hónap után újabb stabilitás. Ekkor kezdte elutasítani a gyógyulást, hisztériás rohamokban tört ki, majd újabb egy hónap után, mostanra, az addig 13-16-os inzulinos vércukorszintje lecsökkent stabilan 10 alá. Sajnos ez még csak otthoni mérés, a laboreredményei még mindig 13-at jeleznek.
Használta folyamatosan az idegrendszeri peptidet is.
Szintén nála a cukorbetegség szövődményeként megjelent két évvel ezelőtt a leukémia is, de nem kapott rá semmilyen kezelést. Az immunrendszeri peptid 1 hónapi használata után 1000 egység javulást mutatott ki nála a laboreredmény húsvétkor. A múlt heti laborvizsgálat további javulást
mutat, aminek nagyon örül. Egy flakon immunrendszeri peptidet használt el. Úgy számítjuk, hogy ha a szövődmény leukémia felszívódik, utána fog beállni stabilra az alap cukorbetegség is.
Szinén nála egy éve tartó krónikus térdfájás szűnt meg az ízületi folyékony peptidtől, amire a reumatológián azt mondták, nincs semmi baja, holott a végén már se ülni, se feküdni nem tudott.


Kozmetika

Nekem nagyon bejött a Mezotel Beauty az allergiás szemdagadásom napról napra csökken. A mezotel arcra és dekoltázsra verhetetlen, én magam sem hiszem el hogy a ráncok szinte napról napra feltöltődnek.

Nekem arckrémem is van, azt már most el tudom mondani, hogy sokkal simább az arcbőröm, és a kisebb ráncok eltűntek, a nagyobbak pedig nem olyan élesek. Oké, nem voltam egy ráncos típus, de Anyunak is feltűnt. Azt mondta, hogy pihentebb az arcom, és egészséges színe van. Mondtam, hogy ettől, ő nem is tudta, hogy arckrémem is van.

A szemem nem tudni mitől dagad, valamilyen allergia. Ezt úgy vettem észre, hogy használ a Mezotel Beauty, reggel este kis kanállal veszek be belőle és egyre nagyobb a szemem, már a felső szemhéjam szinte teljesen rádagadt a szememre. Azt írja a tájékoztató, hogy az összes ismert vírust, gombát és bacit elpusztítja. Tekintve hogy az orvosoknak fogalmuk nincs, hogy mire vagyok allergén, ezt próbálom és bevált. A ráncaimra pedig hihetetlen a Mezotel folyadék arcra-dekoltázsra. Fennhangon mondom a tükör előtt, hogy ezt nem hiszem el! A ráncokat a szemem környékén, a nyakon, dekoltázson stb. jól bemasszírozom, majd a szokásos nappali vagy éjszakai krémemet használom.

 
Vese

 

Férjem 2 hónapja keni fel a vese peptid 11 és 15 változatát, és nagyon sok vesekő távozott tőle. Előtte már három hónapja nem működött a jobb veséje, az orvos ki akarta vezetni, mert más módszert nem talált a katéterezés után. Szerencsére idejében érkezett a peptid az országba.

25 éves 1 vesével élő vesebeteg lány. 1 éves kora óta 1 vesével él, az is sajnos tele van cisztákkal és nem megfelelően működik, ebből kifolyólag rendszeresen ellenőrzik a vizeletét, ami még sajnos soha nem volt negatív. Csak a PK-11-es folyékony peptidet kezdte el használni. Már egy hete használta a terméket, amikor mennie kellett vizeletvizsgálatra, ami meglepő eredményt hozott, életében először negatív volt a vizeletvizsgálati eredménye.

 
Idegrendszer

Én is magamon tapasztalom a jó hatásokat. A PK-02-est és a Mezotelt, amikor elkezdtem használni, már 8 hónapja nem tudtam végigaludni az éjszakákat, fejfájás, idegfájdalmak miatt. Ezek a gondok pár nap alatt rendeződtek. Most a PK-02, valamint a Mesotel mellett a PK-4-s folyékony peptidet és a PK-03-at használom. A kezdeti jó tapasztalatok mellé a mozgatóidegek is javultak, a járás bátrabb lett. Már másoknak is kezd, feltűni a sok pozitív változás.

Saját magamon tapasztaltam mennyire jók a PK-termékek. Nagyon fejfájós voltam napirenden görcsbe volt a fejem. Elkezdtem használni a PK-02-t és az óta meg szűnt. Mindenkinek merem ajánlani ezeket a termékeket, mert magukért beszélnek.

A 8 hónapi - főleg ébren eltöltött - éjszaka nagyon kifárasztott, különböző görcsoldó, fájdalomcsillapító, altatószerekkel sikerült 2x2 órát aludni. A legenyhébb frontváltozás is már kb. 3 nappal azelőtt heves fejfájást, stb. okozott. 1 hónapja szedek a Mezotelből egy teáskanálnyit és emelkedő adagban bedörzsölök 8 csepp PK-02-es folyékony peptidet. Az éjszakák rendeződtek már kb. 3 nap múlva, a fejfájás megszűnt és a frontérzékenység is. Végigalszom az éjszakákat az óta 7-8 órai alvás után ébredek magamtól. A világ szebb az óta!

Betegségek szövődményeként, plusz saját ember típusára is jellemző türelmetlensége, felcsattanása, figyelemhiánya, negatív látásmódja az idegrendszerre ható tea kétnapi ivása után látványosan lenyugodott, koncentrált lett, kifejezetten jókedvű, visszatért az életkedve.

21 éves lány tapasztalata:
12 éve fennálló epilepszia, minden másnap kis rohamokkal küzdött. PK03+PK02 használatával már az első csepp használata óta nincs rohama.

 
Onkológia

Súlyos, daganatos férjemnek kértem, kerestettem termékeket. Nem sorolom fel őket, de az eddigi tapasztalatom, hogy a fájdalmait uralni tudja a cseppekkel, a teával, így már csak esténként kell injekció. Bízom abban, hogy a teljes kúra befejeztével állapota, immunrendszere sokkal erősebb lesz.

 
Máj, epe

Vedomix teával első nap után a másnap reggeli ébredésnél jobb közérzet, fáradtságérzet intenzív csökkenése. Eltömődött epeköves epe utakat élénk nyilallás-bizsergéssel tisztítja. Epebetegeknek szerintem fokozottan ajánlható! Megszűnt a farkaséhség érzete, kisebb adag étel első nap is már jóllakottságérzetet okozott.

Édesanyám, akit tavaly műtöttek epekővel, replika väska és nagyon gyengén működik a mája is, továbbra is sokat küzdött a nagyon szigorú étrend ellenére. Januárban szerzett egy PK8 folyékony peptidet, és a 3. hét után jelentős javulásról számolt be nekem. Még mindig tart a peptid kúrája, de az óta életvidám, nincsenek rosszullétei! Ez lelkesített fel, hogy ezt a találmányt komolyan kell vennem.

Nálam (39 év) a Vedomix emésztőrendszeri tea tett csodát. Két hétig semmi nem éreztem tőle, a harmadik héten egyik reggel szinte éreztem, ahogy az epe utakat kitisztítja, ahogy tolja kifelé az eltömődést. Később a fogyás is megindult. Kiváló hatású számomra a Relanorm tea is, elsimítja a belső feszültségeket, az első csészétől szinte "lebegtem".

 
Nátha, influenza

39 éves hölgy tapasztalata. Sűrű megfázások, vírusos fertőzés több napja pár percenkénti köhögési rohamokkal. PK03-as használata után már az első nap a köhögés megszűnt, majd a gyermekkor óta fennálló térképnyelv végre egészséges sima felületű lett a 4-ik nap után.

 
Csont, ízület

47 éves nő vagyok, és tavaly 2010-ben voltam vérvételen, amely azt mutatta ki, hogy a kalcium felszívódásom valamiért nem úgy működik, ahogy kellene. Valami gátolja a kalcium felszívódást. Mivel lassan egy éve a bal vállam igencsak fáj, egy tányért is zegarki repliki kínkeservesen tudtam levenni a konyhaszekrényből, így azt gondoltam én most nem folyékony peptidet fogok alkalmazni a vállamra, hanem étrend kiegészítőt. A Kalcil-T-re és a Regenart-ra esett a választásom. Ezt én napi egy kapszulával alkalmaztam és a 10 szem bevétele után egy este, ahogy beszélek a párommal a vállam fájdalmáról, arra lettem figyelmes, hogy nem fáj. Most a 15-ik szem bevétele után teljesen elmúlt a bal vállamból a fájdalom. Ugyanúgy hátra tudom tenni a kezem és fájdalom nélkül veszem le a tányérokat is a polcról!!! Őszintén?! Nem gondoltam volna, hogy 10 szem után ezt fogom tapasztalni, hiszen olyan éles fájdalmaim voltak, ami kisugárzott a nyakamig úgy, hogy a fejmozdításomra is egy bizonyos szögben rossz hatással volt. Nyugodt szívvel tudom ajánlani mindazoknak akiknek a csontrendszerével gondjai vannak, vagy ha kalcium hiányuk van!!!

50-es nőbeteg, erős reumával, az ujjait nem tudja mozgatni, a PK-04-es 10 napi alkalmazása után újra tud dolgozni.

Nagyon jó tapasztalatom van a PK 04 peptid és a PK 01 használatával, már az első hónap után teljesen elmúltak az ízületi fájdalmaim és az érszűkületi zsibbadások is.

A PK-04-es folyékony peptidet használja az egyik betegem, aki egy 60-as úr, már évek óta fáj a térde, a járása emiatt erősen korlátozott 1 heti peptid használat után a panaszai jelentősen csökkentek, a járása jelentősen javult.

Használom az ízületekre a PK-04-et, nagyon jó már nem tudtam menni, a térdeimmel sok probléma volt, de ez is elmúlt. A PK-17 szemre nagyon jó a tapasztalatom állandóan fájt tiszta piros volt és nagyon szép javulás lett. Hiába vettem a cseppeket, semmit nem ért. Mezotelek belső és külső használatra a Reviline arckrém mind nagyon jó termékek csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeretne javulást elérni. Én ezeket mind használom.

Egy nagymamának csípőízületi problémája van, már menni is alig tudott, és egy hét peptid fogyasztás után, nem fáj a csípője, tud menni!

Idős hölgy elesésből származó, évek óta nem gyógyuló égő-szúró térdízületi fájdalma, amivel ülni, feküdni, aludni néha nem tudott, az ízületre ható folyékony peptid kétnapi használata után tompa sajgássá szelídült, időnként teljesen elmúlik. A húsvéti sütés-főzést fájdalommentesen csinálta végig.

 
Tüdő

Unokaöcsém a PK 12 tüdő és légzőszerv rendszerkezelést a tüdőfibrózisa miatt kezdtük el. Természetesen az Alvenorm teát is fogyasztotta. Már az első héten megszűnt a légszomja, a köhögése és az éjszakai fájdalmai. A második hónapban megnézték a kórházban a tüdejét. Az ellenőrzés kimutatta, hogy már 1/3 rész helyett több mint a fele tüdő működött.

 
Szem

Használom az ízületekre a PK-04-et, nagyon jó már nem tudtam menni, a térdeimmel sok probléma volt, de ez is elmúlt. A PK-17 szemre nagyon jó a tapasztalatom állandóan fájt tiszta piros volt és nagyon szép javulás lett. Hiába vettem a cseppeket, semmit nem ért. Mezotelek belső és külső használatra a Reviline arckrém mind nagyon jó termékek csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeretne javulást elérni. Én ezeket mind használom.

 
Allergia

15 éve minden nyáron visszatérő pollenallergiával járó elviselhetetlen tüsszögés, orrfolyás, szemviszketés tüneteim voltak, ami teljesen megszűnt 1db PK-03 peptid komplex (immunrendszer, rák megelőzés) + 1db PK-12 peptid komplex (tüdő- légzőszervek, gyulladás, allergia,
asztma) másfél hónap alatti felvitele után!!!


 

Vissza az előző oldalra

Belépés a termékek megrendeléséhez:


E-mail cím:
Jelszó:
Felhasználó létrehozása
Elfelejtette jelszavát?

Khavinson professzor, a Szentpétervári Egyetem világhírű gerontológusa volt az a tudós, akinek a világon először sikerült természetes úton peptidet előállítania. Dr. Khavinson kiderítette, hogy a sérült molekulák csodálatos módon regenerálódhatnak. Ez a sejtgyógyítás az után jön létre, hogy a peptidek emlékeztetik a sérült sejteket, szöveteket az fake taschen kaufen egészséges molekulák szerkezetére. A kísérlet eredményeképpen létrehozta az úgynevezett "etalon peptid molekulákat" a különböző szövetek, mirigyek, szervek számára. A bioregulátor peptidek olyan anyagok, amelyek hatásos segítséget nyújtanak a szervek regenerálásában, az optimális működés elősegítésében. A molekulák miután bejutnak a szervezetbe, megtalálják a sérült szöveteket és informálják őket arról, hogy hogyan kell működniük. Vagyis, információt szállítanak. Miután a sejtek megkapják az emlékeztető információt, a szervezet rejtett energiái és gyógyító erői működésbe lépnek.

ankara ceza avukatı
ankara avukat

 

replica watches

 


 

 Varga Erika

életmód-, életviteli- és hormonegyensúly tanácsadó, testszerviz specialista

 replica rolex watches

Szeretnék segíteni

info@peptidinfo.hu

mindazoknak, akiknek az érdeklődését felkeltették a bioregulátorok. Mindenkinek az egyik legfontosabb értéke az egészsége, amit a lehető leghosszabb ideig meg kell őrízni. A megőrzés leghatásosabb eszköze a megelőzés vagy más replicas de bolsas szóval a prevenció. A peptid bioregulátorok kiválóan alkalmasak a megelőzésre és a kialakuló félben lévő betegségek kezelésére. Használatukhoz érdemes szakember tanácsát kérni, hogy elkerüljük a felesleges pénzkidobást és, hogy a választott terápia valóban használjon.

TERMÉKTAPASZTALATOK

Tisztelt Partnereink!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a honlapon közzétett árak a csak regisztrált felhasználókra érvényesek.

 A Rendelési feltételekről az MLM rendszer működéséről, az árakról,replica watches a tagok kedvezményeiről és egyéb fontos dolgokról a

DOKUMENTUMTÁR-ban

 tájékozódhat.

cheap club jerseys

 

Iratkozzon fel most hírlevelünkre!