Megrendelési feltételek

 

Megrendelési feltételek

1. Általános tudnivalók

1.1. A honlapon történő rendeléssel a Megrendelő kijelenti, hogy megértette és elfogadja jelen magyar nyelvű szerződési feltételeket. Jelen szerződés 2012. Január 1-től határozatlan ideig érvényes, hatálya az UAB NPCRIZ Europa, Magyarország területén nyújtott logisztikai szolgáltatásra terjed ki, mely jelen honlapon keresztül történik. 
 
1.1.1. Általános számlaigényüket – a megrendeléssel párhuzamosan e-mailben – jelezzék.
 
1.1.2. A Logisztikai Raktár feladata a beérkező megrendelések továbbítása az UAB NPCRIZ Europa vállalat felé. A Logisztikai Raktár közvetlen kiszolgálással nem foglalkozik.
 
1.2. Üzemeltető 

Best Replica Watches

Üzemeltető:
UAB НПЦРИЗ Европа
Cím:
Литва,Vilnius Konstitucijos pr. 15-23.
Közösségi Adószám:
LT100005525210
Telefonszám: +37052195340
Cégjegyzékszám: -302500181-
Bank:
SWEDBANK
Bankszámla:
LT81 7300 0101 2194 0208
SWIFT HABALT22
Képviselő:
Varga Erika
E-mail cím:
info@peptidinfo.hu
Telefon:
+36306597450

 

 
 1.3. Adatvédelmi nyilatkozat.
 
1.3.1. A résztvevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden résztvevőnek joga van elérni, helyesbíteni vagy törölni bármely, akár az összes általa megadott információt.
 
1.3.2. Az UAB NPCRIZ Europa a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak (futárszolgálat, Magyar Posta Rt.) átadja. Az alvállalkozók az UAB NPCRIZ Europa által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.
 
1.3.3. Az UAB NPCRIZ Europa hírlevelére a feliratkozás önkéntes. A hírlevélről való törlés bármikor megtehető a "Hírlevél" ablakban a "Leiratkozom" gombra kattintva.
 
 
2. Regisztráció
 
2.1. A honlapon történő megrendeléshez regisztráció szükséges.
 
2.2. Megrendeléskor a teljesítéséhez szükséges adatokat kell megadni. Az adatokat a Magyarországon érvényben lévő adatvédelmi törvénynek megfelelően kezeljük, harmadik félnek nem továbbítjuk. Vevő az adatait bármikor módosíthatja, illetve e-mailben kérve törölheti azokat.

2.3. A hibás adatok megadásából eredő károkért az UAB NPCRIZ Europa semmilyen formában nem vállal felelősséget.
 
2.4. A honlapon feltüntetett árak az NPCRIZ rendszerében regisztrált és ID számmal rendelkező megrendelők számára érvényesek. Nem regisztrált megrendelők a képviselővel kapcsolatban lépve elvégezhetik a rendszerbe történő regisztrálást.
 
 
3. Megrendelés
 
3.1. A megrendelni kívánt termékről szóló információkat, jellemzőket, tudnivalókat a kiválasztott termék képe mellett ismerheti meg. A rendelési ár a termék mellett feltüntetett bruttó ár, amely a Litvániában, érvényben levő adókat tartalmazza és csak a regisztrált, ID számmal rendelkező vásárlókra vonatkozik.
 
3.2. Megrendelő tudomásul veszi, hogy az áru postázása esetén, a honlapon közzétett árakon túlmenően a csomag átvételekor a kézbesítési díjat is meg kell fizetnie. A kézbesítési díj a csomag súlyától függ, amelyet a Magyar Posta Rt. érvényes díjszabásában tesznek közzé.

3.3. A Logisztikai raktár a Megrendelő megrendelésének megérkezését követően köteles a Megrendelő részére a megrendelést elektronikus úton visszaigazolni. Amennyiben e visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított három munkanapon belül Megrendelő részére nem érkezik meg, vagy a Logisztikai raktár munkatársai nem keresik meg a Megrendelőt a Megrendelő által feltüntetett telefonszámon, akkor a Logisztikai raktár ajánlati kötöttsége, illetve a Megrendelő áru átvételi kötelezettsége minden további feltétel nélkül megszűnik.

 
4. A megrendelés menete.
 
4.1. A Megrendelő elektronikus úton rendelést ad le a honlap segítségével. ( Amennyiben kérdése merülne föl megrendelése állapotáról akkor a +36306597450-es telefonszámon érdeklődhet.)
 
4.2. A szerződés a megrendelés teljes körű kitöltését és a beírt adatok ellenőrzését követően, a „Megrendelem” ikonra kattintás megerősítésével jön létre. Az ily módon - magyar nyelven – létrejött szerződés, írásban foglalt szerződésnek minősül. A szerződést az üzemeltető nem iktatja.

4.3. A Logisztikai raktár minden árucikkből készletet tart fenn, azonban a mennyiség folyamatosan változik a szállítások ritmusától és az online rendelések számától függően.
 
4.4. Amennyiben a kiválasztott termékeket módosítani szeretné, kattintson a "Kiválasztott termékek" menüpontra. A megjelenő ablakban a "Törlés" gombra kattintva eltávolíthatja a megrendelésből a nem kívánt árut.
 
4.5. A szállítási határidő a vételár átutalásának visszaigazolásától számított három munkanap. Esetleges eltérés esetén a Megrendelő azonnali értesítést kap. A Logisztikai raktár fizetési igazolásként elfogadja a bank által kibocsátott átutalási értesítőt elektronikus vagy nyomtatott formában.
 
5. Az áru átvétele
 
5.1. Személyes átvétel.
 
5.1.1. Cím: 1123. Budapest, Alkotás utca 53. MOM Park/Alkotás szint/Lounge. Az átvétel időpontját előre egyeztetni kell.

Telefonszám:  +36306597450
 
5.2. Postázás
 
5.2.1. A Megrendelő által megadott címre történik a postázás. A Megrendelő a postázás költségit minden esetben viseli.
 
5.2.2. A Logisztikai raktár semmiféle felelősséget nem vállal a postai úton történő kézbesítés során keletkezett károkért.
 
 
6. Elállási jog és garancia
 
6.1. Megrendelő az áru átvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a megrendeléstől. Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami gyári állapotban, bontatlanul, a teljes csomagolást és tartozékokat tartalmazó módon érkezik vissza. Megrendelő köteles a Logisztikai központot írásos formában, értesíteni az elállás tényéről.

6.2. Az UAB NPCRIZ Európa az áru visszaszolgáltatását követően azonnal, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríti a teljes vételárat. A visszatérítés nem vonatkozik a csomag visszaküldési költségére, ennek teljes összegét a Megrendelő viseli.
 

7. Egyebek
 
7.1. A honlapon keresztül történő megrendelés feltételezi a Megrendelő részéről az elektronikus úton történő megrendelés ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai lehetőségeket és korlátokat, valamint felmerülő hibalehetőségeket.

7.2. Az UAB NPCRIZ Europa-t  nem terheli felelősség a technikai hibákból, nem megfelelő használatból, vis maiorból eredő károkért.

7.3. Az UAB NPCRIZ Europa-nak joga van az általános szerződési feltételeket bármikor módosítani, az a honlapra felkerülés és Megrendelő részéről történő hozzáférés pillanatában lép hatályba.

7.4. Az UAB NPCRIZ Europa és Megrendelő mindent megtesznek azért, hogy az esetleges vitás ügyletet békés úton, peren kívül rendezzenek. Amennyiben ez nem jár eredménnyel, úgy a jogviták rendezésére értékhatártól függően a Budapesti Fővárosi Bíróság joghatóságát kötik ki.
 
 
Budapest 2012. Január 1.
8000225 Logisztikai raktár

 

Belépés a termékek megrendeléséhez:


E-mail cím:
Jelszó:
Felhasználó létrehozása
Elfelejtette jelszavát?

Khavinson professzor, a Szentpétervári Egyetem világhírű gerontológusa volt az a tudós, akinek a világon először sikerült természetes úton peptidet előállítania. Dr. Khavinson kiderítette, hogy a sérült molekulák csodálatos módon regenerálódhatnak. Ez a sejtgyógyítás az után jön létre, hogy a peptidek emlékeztetik a sérült sejteket, szöveteket az fake taschen kaufen egészséges molekulák szerkezetére. A kísérlet eredményeképpen létrehozta az úgynevezett "etalon peptid molekulákat" a különböző szövetek, mirigyek, szervek számára. A bioregulátor peptidek olyan anyagok, amelyek hatásos segítséget nyújtanak a szervek regenerálásában, az optimális működés elősegítésében. A molekulák miután bejutnak a szervezetbe, megtalálják a sérült szöveteket és informálják őket arról, hogy hogyan kell működniük. Vagyis, információt szállítanak. Miután a sejtek megkapják az emlékeztető információt, a szervezet rejtett energiái és gyógyító erői működésbe lépnek.

ankara ceza avukatı
ankara avukat

 

replica watches

 


 

 Varga Erika

életmód-, életviteli- és hormonegyensúly tanácsadó, testszerviz specialista

 replica rolex watches

Szeretnék segíteni

info@peptidinfo.hu

mindazoknak, akiknek az érdeklődését felkeltették a bioregulátorok. Mindenkinek az egyik legfontosabb értéke az egészsége, amit a lehető leghosszabb ideig meg kell őrízni. A megőrzés leghatásosabb eszköze a megelőzés vagy más replicas de bolsas szóval a prevenció. A peptid bioregulátorok kiválóan alkalmasak a megelőzésre és a kialakuló félben lévő betegségek kezelésére. Használatukhoz érdemes szakember tanácsát kérni, hogy elkerüljük a felesleges pénzkidobást és, hogy a választott terápia valóban használjon.

TERMÉKTAPASZTALATOK

Tisztelt Partnereink!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a honlapon közzétett árak a csak regisztrált felhasználókra érvényesek.

 A Rendelési feltételekről az MLM rendszer működéséről, az árakról,replica watches a tagok kedvezményeiről és egyéb fontos dolgokról a

DOKUMENTUMTÁR-ban

 tájékozódhat.

cheap club jerseys

 

Iratkozzon fel most hírlevelünkre!