Bioregulátorok

Legújabb ismereteink szerint, a szövet specifikus rövid peptidei összekötődnek a megfelelő gének pontosan meghatározott részeivel, előidézve a DNS molekulák kibontását és a bennük lévő adatok leolvasását. Az idővel és az élet múlásával kialakuló peptid hiány jelentősen felgyorsítja a szövetek elhasználódását és a szervezet öregedését. A helyzet az, hogy a sejtek és szövetek adekvát működéséhez adekvát peptid mennyiség szükséges, amelyek fenntartják a gének működését optimális üzemmódban. A különböző sejtekben működő peptidek azokban szintetizálódnak. Ezért az életkor előrehaladtával a sejtek működése megbomlik, ezáltal megbomlik a peptidek újratermelése, aminek következtében a sejtfunkciók újfent kárt szenvednek. A szövetek degenerációja erősödik, ami végső soron klinikai esetet jelent. Ezért a rövid peptidek használata az egyik legfontosabb innováció a gyógyászatban és jelentősen képes lassítani az öregedés folyamatát, köszönhetően a szövetek proliferációjának és regenerációjának ösztönzése, valamint sejtszám növelésük révén. Még egy fontos előnye a peptideknek a daganatellenes hatás. 

Jelenleg a peptidek használata a legjobb kompromisszum nélküli megoldás a daganatos betegségek megelőzése és revitalizációja területén, mivel lehetőséget teremt a sejtek és szövetek megújítására. Nemcsak a ciklikus folyamatok szabályozásával és összehangolásával éri ezt el, hanem a szövet-újjáépítő rendellenesség nélküli sejtosztódás bővülő lehetőségével is. Gyakorlatból tudjuk, hogy a rövid regulátor peptidek nem transzformálódnak az emésztő rendszerben, ezért könnyen és nyugodtan használhatja szinte bárki, mivel a szernek nincs mellékhatása. A természetes peptidek hatásukat egyenletesen fejtik ki, mivel a szövetek irányából jövő visszajelzésekhez bizonyos mennyiségű peptid felhalmozásra van szükség (homing hatás) a hiány feltöltése céljából. A sejtek csak ezután kezdik visszaállítani normális működőképességüket „megállítva a hintázást és az összes folyamatot az arany középútra terelve” (V. Kh. Khavinson, 2009) 

Még bonyolultabbá válik a helyzet, ha replicas de bolsas ez nemcsak egy belső használatra szánt szintetikus peptidek csoportja, hanem egy külső használatú peptideket, aktív összetevőket és transzdermális végrehajtókat tartalmazó szintetikus egyvelegről van szó. Ezért, a munkatársak tapasztalataira támaszkodva, 2008 végén az alábbi feladat állt a kutatók előtt: új természetes peptid komplexumok létrehozása, amelyek legalább olyan gyorsan műkődnek, mint a „szintetikák”, de kellemetlenségek nélkül. Dr. Khavinson munkájának eredményeképpen rendkívül nagy tisztaságú peptid frakciókból származó konfigurációk kerültek létrehozásra, amelyek képesek áthatolni szinte bármilyen fiziológiai akadályon közvetítők (végrehajtók) nélkül. Így született meg Khavinson professzor újabb alkotása, a külső használatú természetes folyékony peptid regulátorok új nemzedéke. Az új peptid vonal mottója:„gyorsaság, hatékonyság, biztonság” A peptid komplex (PK) felvitele az alkar belső vénás részére történik és bedörzsölésre kerül teljes felszívódásig. 7-15 perc elteltével a peptidek összekapcsolódnak a dendrit sejtekkel, amelyek eljuttatják őket a nyirokcsomókhoz, ahol a peptidek „átszállnak” és a vér áramlatával eljutnak a szükséges szervekhez és szövetekhez és elkezdik kifejteni szövethelyreállító hatásukat.

Audemars Piguet Replica

 

A peptid bioregulátorok felfedezésének története 

 

 

A film rövid tartalma

"Az embernek vissza kell térnie a saját eredetéhez………….”, mondja bevezetőjében a megszólaltatott orvos.

A sejtszintű gyógyítás (nanomedicína) az eszköz az emberi élet lehetőségeinek kiaknázásához. Robert Freitas a sejtgyógyászat szaktekintélye szerint a jövőbeni gyógymódok egyik fontos eszköze a molekuláris szintű gyógyítás. A mikro sebészet napjainkra hihetetlen eredményeket ért el azonban a sejtekbe nem tudott beavatkozni. A sejtek kezelésének eszközei a sejtrobotok. Ezek a molekuláris gépezetek a szervezetbe bejutva, a összekapcsolódnak a sejtekkel és így fejtik ki hatásukat. Azonban ezek az eszközök nem alkalmasak egyelőre az önálló tevékenységre. Erik Dreksler megállapítása szerint a jövő orvostudománya a molekuláris szintű orvoslás lesz. Az alkalmazott szereknek önálló hatásmechanizmussal kell rendelkeznie. Az ilyen készítmények megjelenésére körülbelül 30 – 40 év múlva számíthatunk. A kijelentés paradoxonja, hogy már léteznek ilyen szerek, melyeket a volt Szovjetunióban hoztak létre 30 évvel ezelőtt.
A megterhelő szolgálat miatt a Szovjet Hadsereg személyi állományánál kimutatható volt a korai öregedés ténye és a szervezet alapvető rendszereinek károsodása. A korai öregedéssel kapcsolatos kutatásokat Khavinson professzor végezte melynek során első lépésként az immunrendszert legjobban befolyásoló szervből, a csecsemőmirigyből vontak ki fehérjéket. A fehérje molekulákat peptidek alkotják, melyek felelősek a fehérje molekula működéséért. 1983, az afganisztáni háború éve és az azt követő 20 év alatt több mint 15 millió ember használta a peptid alapú készítményeket. Bebizonyosodott, hogy a szereknek semmiféle mellékhatásuk nincs. A 80-as évek közepétől felgyorsultak a további kutatások. A csecsemőmirigyből sikerült kivonni az úgynevezett rövid peptideket. A peptidek a sejtekbe épülve kijavítják a hibás információkat, és lehetővé teszik a hibátlan sejtépítést.
A tudomány az emberi életképességet 110 – 120 évben határozza meg. A közepes átlagéletkor csak 70 – 75 év. Ennek oka a korai öregedés, ami miatt a szervezetünk 30 – 45 év biológiai tartalékát veszítjük el. Ezeket a megállapításokat laboratóriumi állatkísérletekkel bizonyították. A peptidek alkalmazásával Oroszországban jelentős sikereket értek el az átlagéletkor megnövelése területén. A klinikai kísérletek az USA és az egész világ figyelmét felkeltették. A korai öregedés világméretű probléma és ezért fontos a szervezet mintegy 30% biológiai tartalékának kihasználása.
 „Az emberiségnek nincs olyan betegsége amire ne lenne gyógyszer, csak meg kell találni” mondja zárszavában a gyakorló orvos.

Belépés a termékek megrendeléséhez:


E-mail cím:
Jelszó:
Felhasználó létrehozása
Elfelejtette jelszavát?

Khavinson professzor, a Szentpétervári Egyetem világhírű gerontológusa volt az a tudós, akinek a világon először sikerült természetes úton peptidet előállítania. Dr. Khavinson kiderítette, hogy a sérült molekulák csodálatos módon regenerálódhatnak. Ez a sejtgyógyítás az után jön létre, hogy a peptidek emlékeztetik a sérült sejteket, szöveteket az fake taschen kaufen egészséges molekulák szerkezetére. A kísérlet eredményeképpen létrehozta az úgynevezett "etalon peptid molekulákat" a különböző szövetek, mirigyek, szervek számára. A bioregulátor peptidek olyan anyagok, amelyek hatásos segítséget nyújtanak a szervek regenerálásában, az optimális működés elősegítésében. A molekulák miután bejutnak a szervezetbe, megtalálják a sérült szöveteket és informálják őket arról, hogy hogyan kell működniük. Vagyis, információt szállítanak. Miután a sejtek megkapják az emlékeztető információt, a szervezet rejtett energiái és gyógyító erői működésbe lépnek.

ankara ceza avukatı
ankara avukat

 

replica watches

 


 

 Varga Erika

életmód-, életviteli- és hormonegyensúly tanácsadó, testszerviz specialista

 replica rolex watches

Szeretnék segíteni

info@peptidinfo.hu

mindazoknak, akiknek az érdeklődését felkeltették a bioregulátorok. Mindenkinek az egyik legfontosabb értéke az egészsége, amit a lehető leghosszabb ideig meg kell őrízni. A megőrzés leghatásosabb eszköze a megelőzés vagy más replicas de bolsas szóval a prevenció. A peptid bioregulátorok kiválóan alkalmasak a megelőzésre és a kialakuló félben lévő betegségek kezelésére. Használatukhoz érdemes szakember tanácsát kérni, hogy elkerüljük a felesleges pénzkidobást és, hogy a választott terápia valóban használjon.

TERMÉKTAPASZTALATOK

Tisztelt Partnereink!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a honlapon közzétett árak a csak regisztrált felhasználókra érvényesek.

 A Rendelési feltételekről az MLM rendszer működéséről, az árakról,replica watches a tagok kedvezményeiről és egyéb fontos dolgokról a

DOKUMENTUMTÁR-ban

 tájékozódhat.

cheap club jerseys

 

Iratkozzon fel most hírlevelünkre!