Tanácsadás

 

VARFA ERIKA életmód-, életviteli- és hormonegyensúly tanácsadó

trichológus, LIFE Coach

Ha változtatni akarsz, ne a régivel harcolj! Minden energiáddal az új építésén dolgozz!   

 

Engedje meg, hogy néhány szóban bemutatkozzam! www.wholesaleshoes.biz

 

Természetes gyógymódokkal foglalkozom már több mint 15 éve. Elkötelezett híve vagyok az egészségvédelemnek és az egészséges életmódnak. Vallom, hogy az embert csak „holisztikusan” lehet szemlélni, vagyis testi, lelki, szellemi szintek egyensúlyát kell figyelembe venni.
 
Ezen az úton még 1992-ben indultam el Szegeden a jógával és Maharishi Transztendentációs Meditációjával, amit a mai napig gyakorlok. Ezek olyan szemléletmódbeli változást hoztak az életemben, hogy figyelmemet az ajurvéda és a kínai gyógymódok felé fordították.
 

Megtanultam a kínai medicina alapjait (HKO), ezzel párhuzamosan a reflexológiát, akupresszúrát, a vizuális diagnosztikát . Közben többféle masszázstechnikát sajátítottam el: frissítő-, szeretet-, hara-, nyirok- és a forró lávaköves masszázst, valamint a  nagyon hatásos lélekmasszázst (Holistic Pulsing).

Daubner Bélántól a pszichológia alapjait sajátítottam el,  Csiky Antaltól pedig az autogén trénig technikáját tanultam meg. Önismeret fejlesztésére csodálatos volt Kalo Jenő 5 éves asztrológiai iskolája. Tanulmányaimat megkoronázta a 2003-ban végzett Salzburgi Metafizikai Akadémia. 

Képzett trichológus vagyok, így több éve foglalkozom holisztikus hajgyógyászattal. 2013-ban részt vettem egy emelt szintű hormonegyensúly tanácsadó képzésben, mely dr John R. Lee munkásságán alapul.

Elvégeztem a Theta Healing alap és emeltszintű konzulensi képzését. Valamint az ÉFT (kopogtató technika ) módszerét, amit használok klienseimmel.

 Rá kellett jönnöm, hogy a test csak egy bizonyos szintig képes magát megújítani, ha a lelki terhelésekkel nem foglalkozunk. Nagyon sokszor megújúlt formában térnek vissza a  fizikai tünetek, ha a lélek nincs egyensúlyban. Tele vagyunk elfolytással, a régi sérelmekkel, amik energetikai blokkot okoznank a testünkben.

"   A lélek nyelve a betegség a test pedig a lélek színpada " Tepperwein

Az ÉFT ezeket az energetikai blokkokat oldja nagyon hatékonyan. 

 

Tudásomat folyamatosan bővítem, hisz a világ is állandóan változik körülöttünk.

 

Javasolt vizsgálati- és gyógymódok

Műszeres toxin vizsgálat

Ezzel a műszeres biorezonanciás módszerrel fel lehet tárni, hogy mely szerveknek van toxikus terhelése és meglehet határozni, hogy milyen típusú méregterhelések ezek. Kiderül, hogy van-e góc a szervezetben. A góc akkor alakul ki, ha a szervezetünk nem tudja a kórokozókat (gomba, vírus, baktérium, parazita stb.) elpusztítani. A góc gyulladásos szövetekből, illetve mikróbákból áll, körbevéve a szervezet saját anyagával. Ez terheli testünket, melynek tünetei lehetnek: fáradság, levertség, krónikus gyulladások, alvászavar, idegesség és nem utolsó sorban hajhullás is. Az egészségesnek vélt szervezetben is lehetnek megbúvó terhelések, mérgek, amelyek még nem okoznak tünetet, de sejtszinten már mérhető az elváltozás a biorezonancia segítségével.Ezért ez a vizsgálat a megelőzés szempontjából óriási jelentőséggel bír. A megelőzés mindig könyebb és gyorsabb, mint a már meglévő problémák kezelése. A vizsgálat teljessen fájdalommentes.

 Az állapotfelmérés nem helyettesíti az orvosi kivizsgálást, nem diagnisztikai értékű, kiegészíti és támogatja az orvosi kezelést. 

 

Mikrokamerás hajvizsgálat

A haj és a fejbőr elváltozásainak vizsgálata a testi és lelki okok feltárása, kezelése.

A haj reagál a szervezetünkben lejátszódó folyamatokra, problémákra, kóros elváltozásokra. A haj minőségének rosszabbodása, esetleg hullása, a fejbőr hámrétegének megváltozása figyelmeztet bennünket a testi, lelki, szellemi szintű egyensúly vesztésre.

Manuális és vizuális (arc- és skalpdiagnosztika) módszerek segítségével megállapítható, hogy mely belső terület zavara áll a hajvesztés hátterében. A Vega-teszt megmutatja, hogy milyen anyagcsere zavar és mely kórokozó felelős a problémáért. Ezen vizsgálatok után kerül sor a személyreszabott külső - belső terápia felállítására. Egyéb tudnivalók.

Gyengéd lélekmasszázs (Holistic Pulsing)

Ringató és vibráló mozgáson keresztül a test gyengéd rezgésbe jön, ami a fejtől a lábig hat. Néhány pillanat múlva a kezelt kellemes, mély ellazult állapotba kerül. A sejtemlékezet a ritmussal (ami hasonló a szivveréshez) aktivizálódik és a sejtek az ősi rendeltetésükhöz visszatalálnak. A kezeltnek eközben semmit nem kell tennie. Ennek az intuitív energia munkának az a célja, hogy a testet, szellemet és a lelket összhangba hozza.

Mire hat a lélekmasszázs? Stressz, állandó feszültség, félelmek, álmatlanság, migrén, depresszió, elfolytott érzelmek. Lélekmasszázs esetében gyakran már egy kezeléssel is oldható a blokk és egy állandó jó közérzetet biztosít. Egyéb tudnivalók.

 Feltöltés alatt

Hormon egyensúly tanácsadás

 Egyéb tudnivalók.

 Feltöltés alatt

 

 

 


 

Magnetspace állapotfelmérés

Minden a mi ezen a világon van, rezgésben van, rezgéseket bocsájt ki magából, így a sejtjeink is. Már az ősi kultúrák is feljegyezték a rezgés fontosságát és különböző gyógyító módszereket fejlesztettek ki. ( holistic pulsing, tibeti hangterápia, REIKI, sámándobok, kristályok, replicas relojes homeopátia, BACH-cseppek, energia kezelések stb.)  A biorezonenciás felmérések és  kezelések a frekvenciák gyógyító hatásán alapulnak.
A Magnetspace Testelemző készülék, egy olyan egészségmegőrző program, amivel pillanatnyi állapotunkat mérhetjük fel. A készülék integrálja az orvostudományt, az elektronikát, a bioinformatikát és egyéb tudományokat. Elméleti alapja a quantum gyógyászat. A készülék felhasználja a legmodernebb elektronikai tchnikát annak érdekében, hogy elemzésre felmérje és összegyüjtse a test sejtjeinek gyenge, kiegyensúlyozatlan mágneses mezőit. A feméréssel az egészségi és energetikai állaponunkról kaphatunk képet.
A teszt eredménye nem diagnosztikai értékű, csak tájékoztatási célt Replica Miu Miu Handbags szolgál, kizárólag kiegészíti az orvosi diagnózist. Gyógyászati segédeszköz kategóriába sorolták.  A készülék méréspontossága átlagosan meghaladja a 85 %-ot, ami a kategóriájában kiváló! A Magyar természetgyógyász Szövetség ajánlásával ! Egyéb tudnivalók.

 

 

 

Belépés a termékek megrendeléséhez:


E-mail cím:
Jelszó:
Felhasználó létrehozása
Elfelejtette jelszavát?

Khavinson professzor, a Szentpétervári Egyetem világhírű gerontológusa volt az a tudós, akinek a világon először sikerült természetes úton peptidet előállítania. Dr. Khavinson kiderítette, hogy a sérült molekulák csodálatos módon regenerálódhatnak. Ez a sejtgyógyítás az után jön létre, hogy a peptidek emlékeztetik a sérült sejteket, szöveteket az egészséges molekulák szerkezetére. A kísérlet eredményeképpen létrehozta az úgynevezett "etalon peptid molekulákat" a különböző szövetek, mirigyek, szervek számára. A bioregulátor peptidek olyan anyagok, amelyek hatásos segítséget nyújtanak a szervek regenerálásában, az optimális működés elősegítésében. A molekulák miután bejutnak a szervezetbe, megtalálják a sérült szöveteket és informálják őket arról, hogy hogyan kell működniük. Vagyis, információt szállítanak. Miután a sejtek megkapják az emlékeztető információt, a szervezet rejtett energiái és gyógyító erői működésbe lépnek.

 

 


 

 Varga Erika

életmód-, életviteli- és hormonegyensúly tanácsadó, testszerviz specialista

 

 

Szeretnék segíteni

info@peptidinfo.hu

mindazoknak, akiknek az érdeklődését felkeltették a bioregulátorok. Mindenkinek az egyik legfontosabb értéke az egészsége, amit a lehető leghosszabb ideig meg kell őrízni. A megőrzés leghatásosabb eszköze a megelőzés vagy más szóval a prevenció. www.bagsale.net A peptid bioregulátorok kiválóan alkalmasak a megelőzésre és a kialakuló félben lévő betegségek kezelésére. Használatukhoz érdemes szakember tanácsát kérni, hogy elkerüljük a felesleges pénzkidobást és, hogy a választott terápia valóban használjon.

TERMÉKTAPASZTALATOK

Tisztelt Partnereink!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a honlapon közzétett árak a csak regisztrált felhasználókra érvényesek.

 A Rendelési feltételekről az MLM rendszer működéséről, az árakról, a tagok kedvezményeiről és egyéb fontos dolgokról a

DOKUMENTUMTÁR-ban

 tájékozódhat.

patek philippe replica panerai replica

Iratkozzon fel most hírlevelünkre!