Dr. Mangó Gabriella előadása

Néhány nappal ezelőtt egy rendez- vényen vettem részt, ahol szeren- csémre volt alkalmam meghallgatni Dr. Mangó Gabriellát. Elbűvölt a doktornő lenyűgözően kedves és közvetlen előadása. Fia izületi sérüléséről, peptidekkel való kezeléséről és csodálatos gyors gyógyulásáról számolt be. A doktornő volt olyan kedves és rendelkezésünkre bocsátotta az előadás teljes anyagát. Az anyag- ban található röntgen felvételek magukért beszélnek. Olvassátok el a cikket mert nagyon érdekes és tanúlságos!

 

                                                                               „Használd az erőd!”
 
                Nem tudom, Önök hogyan vannak vele, mennyire fáradnak el a hétköznapok teendőiben és milyen szokásokat alakítottak ki a feszültségek levezetésére, a feltorlódott problémák feldolgozására, de nekem a kikapcsolódásra az egyik lehetőségem, hobbim, családdal együtti programom, a televízió nézés. Azok, akik ismernek engem, tudják, hogy háziorvosként, magánorvosként és természetgyógyászként, bio-rezonanciával dolgozom, s azt is tudják rólam, hogy 7 gyerekem van, közülük 14 év alatt is egy páran. Amikor este hazaérünk, megbeszéltük a napi történéseket, túl vagyunk a vacsorán, a fürdésen, akkor „levackolunk” a tv elé, s megnézzük a Bűbájos Boszorkák éppen aktuális részét… Most szinte látom Önt, hogy felkapja a fejét, hogy mi fog most ebből kisülni? orvos, gyerekek, peptid, boszorkák… Szóval a Bűbájos Boszorkákban volt egy olyan rész, amikor a Prue-ra, az egyik női főszereplőre álmában támadt rá valami gonosz, s a női főszereplő teljesen megbénulva tűrte, viselte, hogy sodródik tehetetlenül, halad a halál felé, ami ellen, hiába, hogy a gondolataival tudott mozgatni tárgyakat, tudott védekezni, nem tudott tenni semmit, mert nem hitte el, hogy képes arra, hogy uralja a sorsát, hogy irányítsa az életét, hogy ne elszenvedője legyen a cselekvésnek, hanem aktívan tevő része…
                Miért írtam ezt Most le Önöknek?
                Orvosként nem egyszer kerültem már olyan helyzetbe, hogy „igen, ez a betegség van, az orvostudomány, a természetgyógyászat erre, meg erre képes ebben a helyzetben, ezt lehet tenni”, s asszisztáltam végig a betegek kétségbeesését, kiszolgáltatottságát, a műtétek utáni fájdalmát, tehetetlenségét, a szinte bénultságot, amivel a betegek, s a hozzátartozóik a nagyobb betegségeket viselik. Mivel ennyi gyerekem van kerültem már olyan helyzetbe is, hogy orvosként és szülőként majd megfojtott a felelősség, amikor egyik-másik gyerekem lázas beteg volt, vagy éppen egy asztmás rohamot éltünk meg.
Az egyik kisfiam, Gábor, most 12 éves. Ez év februárjában többi osztálytársával együtt volt síelni, s egyik nap, amikor hazajött elmesélte, hogy elkaszálta őt valaki, nagyot roppant a bal térde, majd vissza is roppant, aztán ő felkelt, s lesíelt a pályán, s hazajött. Amikor megvizsgáltam a srácomat, akkor nem találtam semmi kórosat nála, nem volt a térde duzzadt, nem volt melegebb, nem volt fájdalmas a térde, azt gondoltam, hogy kicsit felnagyította a gyerek a történteket. Telt az idő. A gyerek nem panaszkodott, csak májusban szólt újra, hogy nem tudja behajlítani rendesen a bal térdét. Újra megvizsgáltam, a térd behajlott, nem találtam semmit, azt gondoltam, hogy „itt van az év vége, nem akar a gyerek suliba menni…”
Eljött a szeptember. Egyik este szólt a srácom, hogy „Anya, nézz ide, eddig tudom behajlítani a térdem, tovább nem”, s valóban, kb. 30 fokot zárt be a combcsontja és a lábszárcsontja, s tovább nem ment a térde, „elakadt”. Természetesen megijedtem. Térd RTG, bal térdMR, gyerek-traumatológus-sebész vizsgálata, s megkaptuk a diagnózist: osteochonrozis dissecans, aminek, mivel a combcsont térd felőli oldalán volt egy 13 mmes átmérőjű elhalt, s vérellátás nélküli csont és porcrész, a megoldása egy kb. 3 órás műtét lett volna, ahol ezt a csontrészt kiszedték volna artroskóppal (ez egy kis kamera, amivel a térdízületbe kukucskálnak bele és operálnak ), s kifúrtak volna az ép csontjából kis apró csonthengereket, 10-20 darabot, amivel pótolták volna az elhalt csontot. Mindez miatt 4 nap kórház, 2 hét iskolába járási tilalom, 2 hónap mankózás társult volna.
A műtétet, azt javasolták, hogy ne halogassuk, okt. elején CT, a pontos lokalizáció tisztázása miatt, majd várnak bennünket az osztályon.
Elképzelhetik, hogy mint orvos, mint szülő, ott álltam tehetetlenül, úgy érezve, hogy sodródom az árral, kétségbeesve, kiszolgáltatottan, előre megélve a gyerekem fájdalmát, mi lesz, ha túl vagyunk a műtéten, mi lesz, ha nem sikerül, nem sportolhat, kiesik a suliból, nagyon fog fájni neki, de ha nem megyünk a protokoll ( kezelési eljárás, tanács, előírás) után, akkor tönkremehet a térde, s egy életre nyomorék, beteg, esetleg térdprotézises lehet a gyerek….
Úgy álltam ott, mint Prue…. s akkor eszembe jutottak a peptidek. 1 hónapot adtam magunknak, hogy meglássuk, mihez tudunk kezdeni. 1 hónapig felmentettem őt testnevelés alól, vízilabdázott ugyan,de a vízilabdán csak a vízben mozoghatott, úszhatott, a talajgyakorlatokat letiltottam, s elkezdtük használni a Pk04, Pk05, Pk01, és Pk14-es cseppeket 2-2 cseppel. Érdekes volt, hogy amikor a Pk01-et kezdtük el használni, akkor a gyerek elkezdett panaszkodni, hogy Fája a térde! Ez azért érdekes, mert a regeneráció is mindig fájdalommal jár. Kb 2 hét után azt láttam, hogy már kevesebbszer akad el a bal térd, a fájdalom viszont ugyanúgy megvolt. Egy hónap után elérkezett a Ct időpontja. A Ct-n azt lehetett látni, hogy az elhalt csontrész felszívódott! Az alatta lévő csontos rész porccal fedett, mondta is a Ct-s szakember, hogy „igen ez egy lezajlott osteochondrozis dissecans. Ő ezzel nem szaladna sebészhez, majd regenerálódik a térd, ami veszélyt jelentett volna, az elhalt csontrész, az eltűnt, itt nem kell műtéttel sietni”. A traumás orvos nem érette, hová lett a vérkeringés nélküli darab csont, még mindig műteni akart, de most a rekonstrukció miatt. Ezután kezdtük el szedni másnaponta a Sigumirt, a közbülső napon használtuk tovább a folyékony peptideket. Kb 10 nap ilyen kezelés után abbamaradt Gábor térdfájása, 3 hét múlva mentünk kontrollra, MR-re, ahol a kezdetihez hasonló képet kaptunk, csak az üreg belső részét nem elhalt, hanem élő, éppen beépülő csontsejtek tömege alkotta. Február elejére kértünk egy újabb időpontot MR-re, hogy megnézzük, meddig jutottunk el. Természetesen Gábor a peptides kezelés alatt végig Calciumpótlásban és D-vitamin pótlásban részesült. A méregtelenítést biorezonanciával oldottam meg. Gábor végig sportolt, nem volt elviselhetetlen fájdalma, egészséges gyerek tudott maradni!
HA egymásmellé állítom az orvosi terápia adta lehetőséget (3 órás műtét, 2 hónap gipsz, 2 hónap mankózás, 2 hét fekvés), s a peptidek adta lehetőségét, akkor a mérleg nyelve egyértelmű, hogy merre dől!
Ezt a levelet Gábor tudtával és belegyezésével írom Önöknek, hogy ha úgy érzik, sodorja Önöket az élet, sodródnak a betegségükkel, akkor se adják fel, merjenek hinni, merjenek bízni, merjenek álmodni, s MERJENEK TENNI!
Mert erőnk van, csak használnunk kell!
                                                                               Tisztelettel: Dr Mangó Gabriella
 
Gyöngyös, 2011.11.15
 

Vissza az előző oldalra

Belépés a termékek megrendeléséhez:


E-mail cím:
Jelszó:
Felhasználó létrehozása
Elfelejtette jelszavát?

Khavinson professzor, a Szentpétervári Egyetem világhírű gerontológusa volt az a tudós, akinek a világon először sikerült természetes úton peptidet előállítania. Dr. Khavinson kiderítette, hogy a sérült molekulák csodálatos módon regenerálódhatnak. Ez a sejtgyógyítás az után jön létre, hogy a peptidek emlékeztetik a sérült sejteket, szöveteket az egészséges molekulák szerkezetére. A kísérlet eredményeképpen létrehozta az úgynevezett "etalon peptid molekulákat" a különböző szövetek, mirigyek, szervek számára. A bioregulátor peptidek olyan anyagok, amelyek hatásos segítséget nyújtanak a szervek regenerálásában, az optimális működés elősegítésében. A molekulák miután bejutnak a szervezetbe, megtalálják a sérült szöveteket és informálják őket arról, hogy hogyan kell működniük. Vagyis, információt szállítanak. Miután a sejtek megkapják az emlékeztető információt, a szervezet rejtett energiái és gyógyító erői működésbe lépnek.

 


 

 Varga Erika

életmód-, életviteli- és hormonegyensúly tanácsadó, testszerviz specialista

 

Szeretnék segíteni

info@peptidinfo.hu

mindazoknak, akiknek az érdeklődését felkeltették a bioregulátorok. Mindenkinek az egyik legfontosabb értéke az egészsége, amit a lehető leghosszabb ideig meg kell őrízni. A megőrzés leghatásosabb eszköze a megelőzés vagy más szóval a prevenció. A peptid bioregulátorok kiválóan alkalmasak a megelőzésre és a kialakuló félben lévő betegségek kezelésére. Használatukhoz érdemes szakember tanácsát kérni, hogy elkerüljük a felesleges pénzkidobást és, hogy a választott terápia valóban használjon.

TERMÉKTAPASZTALATOK

Tisztelt Partnereink!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a honlapon közzétett árak a csak regisztrált felhasználókra érvényesek.

 A Rendelési feltételekről az MLM rendszer működéséről, az árakról, a tagok kedvezményeiről és egyéb fontos dolgokról a

DOKUMENTUMTÁR-ban

 tájékozódhat.

Iratkozzon fel most hírlevelünkre!